В якому вбранні зустрічати Новий рік-2020

22.11.2019 10:00 Корисно
У рік Білого Щура важливо дотримуватися балансу в одязі. Не слід зловживати аксесуарами, але й відмовлятися від них не варто. Наряд має підкреслювати витончений смак і природну простоту.

Враховуючи, що рік 2020 за Східним календарем - рік Білого Щура, в тренді будуть кольори світлих відтінків: білий, кремовий, сріблястий, бежевий, молочний. На сайті Maximoda можна знайти широкий вибір різноманітних святкових суконь, які відповідають різним вимогам.

При виборі вбрання треба враховувати формат новорічної вечірки. Якщо новорічне свято проходить в розкішному ресторані, ідеальним рішенням буде шовкова, оксамитова або парчова вечірня сукня кольору слонової кістки. Наприклад, витончена кремова сукня з невагомої сітчастої тканини з золотим розсипом і прозорим рукавом-кльош зробить ваш образ особливим та вишуканим.

Не забувайте й про сірий колір. Елегантно буде виглядати сіро-рожеве, попелясте або димчасте плаття.
На молодіжну вечірку краще вдягти коктельну сукню з квітковим візерунком, який добре поєднується зі срібними та металевими відтінками. І доречними на такій вечірці будуть паєтки та блискітки.
Якщо ви відзначаєте свято вдома, то варто вибрати більш комфортні моделі суконь: сукні футляр або оверсайз. Приміром, Maximoda пропонує незвичайну сукню-футляр з спідницею із штучної шкіри. Така сукня підкреслить фігуру.

Крім того, можна підібрати святковий костюм (світлу блузку з пишною спідницею) або комбінезон з шовку, атласу або оксамиту. Таке вбрання треба доповнити аксесуарами. Краще - срібними, неяскравими.
Крім світлого кольору, у широку колірну палітру свята також входять традиційні класичні святкові відтінки, чорний і червоні кольори. Модним також буде коричневий і жовтий колір одягу, а також всі відтінки смарагдового, м’ятного і лілового.

Якщо ж обирати тканину для сукні, то найактуальнішими на Новий рік будуть атлас, креп і сатин. Вони відмінно підкреслюють урочистість події, і ідеально створять образ розкішного вбрання.