Вибираємо кільця на весілля: практична сторона

Promo
16.07.2021 12:45 Корисно
Здійснюючи вибір обручок, молодята завжди переживають, щоб вони виглядали привабливо, були хорошої якості і підійшли за розміром. Тому підходять до придбання такого важливого аксесуара з великим трепетом та увагою. Який вид обручок краще купити, щоб отримувати задоволення від носіння? На що звернути увагу, щоб потім не шкодувати? Відповіді на ці та інші питання дають експерти.

Правила вибору обручок

Якщо ще кілька десятків років тому кільця заручні мали стандартний вигляд і виготовлялися виключно з золота, то сьогодні асортимент виробів набагато ширше. Фахівці Укрзолото розповідають, що молодята часто губляться, не знаючи, які обручки https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/kabluchky/f/typ-vesilni/ вибрати. І справа зовсім не в розмірі ціни, а в розмаїтті пропозицій.

Серед найбільш частих, купуються позиції та виділяють європейські та англійські вироби. Не так давно в моду увійшли плоскі моделі, прикраси з гравіюванням і інкрустовані камінням. Причому зараз зовсім не обов'язково, щоб у жениха і нареченої були однакові кільця (або як їх ще називають - парні). Кожен майбутній чоловік може доглянути собі кільце, яке подобається саме йому.

Узагальнюючи головні питання, які задають молодята при бажанні зробити кращий вибір кілець, експерти радять ознайомитися з наступними рекомендаціями:

  1. Не рекомендується починати пошук моделей з того, яка ціна на обручки. У кожній лінійці є різні по ширині, дизайну, а також сплаву моделі. Підібрати фінансовий діапазон не складе труднощів.
  2. Вибираючи ширину, варто пам'ятати, що на тонких пальцях добре виглядають або вузькі, або широкі кільця. Для коротких і повних пальців необхідно брати виключно широкі моделі, для середніх підійдуть будь-які моделі. Тут можна повністю покладатися на свої смаки, переглядати фото і визначатися.
  3. Що стосується розміру, то фахівці рекомендують вибирати виріб на кілька мм більше. З віком пальці повніють, деякі люди можуть набрати вагу, навіть погода впливає на тіло. Тому, щоб комфортно носити кільце всю подружнє життя, не варто брати розмір впритул. Тим більше, якщо воно матиме інкрустацію або дизайн, розтягнути розмір буде проблематично.

Обручка

Краще починати придивлятися до обручок заздалегідь, адже це не прикраса на один день. Відсортувавши моделі, які сподобалися, необхідно їх порівняти і оцінити на зовнішній вигляд, комфорт і практичність. Експерти Ukrzoloto також рекомендують точно визначити розмір і додати до нього 2 мм. Тоді найімовірніше кільце буде добре сідати, незалежно від пори року і фізіологічних особливостей організму.