Запрошуємо до співпраці харківські виробництва

Promo
27.06.2022 09:44 Корисно
Табличка для промислового обладнання може стати справжнім обличчям компанії. Вона має респектабельний вигляд та демонструє серйозність компанії.

Харків – це промислове місто, у якому налічується велика кількість заводів та інших підприємств. Тому нема нічого дивного у тому, що таблички для промислового обладнання користуються великим попитом.

Табличка, виготовлена з металу, може стати справжнім обличчям компанії. Вона має респектабельний вигляд, привертає увагу та демонструє серйозність компанії. До того ж таблички технічні виконують одразу декілька інших функцій. Наприклад, на них можна розмістити правила використання обладнання, технічні рекомендації, назву виробника тощо.

Сфери використання для бізнесу

Металеві таблички мають широку сферу використання:

  • Рекламна індустрія;
  • Бізнес-сегмент;
  • Промисловість;
  • Виробництво приладів та інструментів;
  • Дизайн та багато іншого.

Враховуючи майже необмежені можливості використання, металеві таблички часто замовляють не тільки підприємства та різні компанії, але й звичайні приватні особи.

Оптимальні технології друку на металі

Табличка для приладу може виготовлятися за різними технологіями. Як правило, для друку на металі використовуються такі сучасні технології:

  1. «Металофото» – це технологія, яка забезпечує високу якість монохромних фотографічних та текстових зображень на анодованому алюмінії. Тобто «металофото» використовується у тих випадках, коли в якості матеріалу використовується алюміній.
  2. Лазерне гравіювання. Це найпоширеніший спосіб гравіювання на металі. Малюнок наноситься на виріб за допомогою сфокусованого лазерного променя. Така технологія дає практично «вічне» зображення, яке не змиється та не зітреться, оскільки буквально випалено на матеріалі. Цей спосіб друку на металі ідеально підходить у тих випадках, коли необхідно замовити невеликий тираж.
  3. Технологія сублімації. Представлена технологія дає можливість друку повнокольорових зображень й текстів. Як правило, сублімаційна печать використовується для виготовлення табличок для офісів, печаті на сувенірах або беджів з металу. Слід враховувати, що з часом зображення може вигоряти на сонці, тому виріб слід утримувати від потрапляння на нього прямих сонячних промінів.

Розвиваємо Харків разом! Якщо вам потрібні дійсно якісні таблички за розумною ціною, тоді звертайтеся до ФОП «Гайда». Виготовлення металевих табличок на обладнання – це основна сфера діяльності нашої компанії. Ми гарантуємо високу якість виробів та їх повна відповідність вашим вимогам.

Звертайтеся до нас, і наші спеціалісти підкажуть, який потрібен бюджет для виготовлення табличок з необхідними параметрами.