Здоров’я як запорука жіночої краси

Promo
13.05.2021 16:20 Корисно
Центр Сімейної Медицини в Харкові надає послуги приватного гінеколога.

Записатися на прийом до лікаря можна по телефону. Діагностика і лікування жіночих захворювань. Звертайтеся, ми Вам допоможемо!

Жінки прагнуть до краси, збереження молодості й успіху. Для цього працюють модні будинки, стилісти і косметологи. Але найрозсудливіші жінки розуміють, що щастя неможливе без здоров’я.

Статистика свідчить, що 75 % жінок стикаються з гінекологічними проблемами – запаленнями, гормональним дисбалансом, доброякісними новоутвореннями та онкологічними захворюваннями. Для боротьби з цими захворюваннями працюють сотні державних і приватних жіночих клінік зі зручним графіком роботи та помірними цінами. Тут приймають досвідчені лікарі, які уважно ставляться до проблем кожної пацієнтки.

Коли йти до гінеколога

Збереження здоров’я залежить від взаємного прагнення до цього – і лікаря, і жінки. Тому є норма відвідувати гінекологічний кабінет двічі на рік, навіть якщо це буде профілактичний візит.

Ні в якому разі не можна відкладати візит до лікаря за наявності:

• вагінальної кровотечі не в період менструації;
• рясного слизіння, яке супроводжується незвичним запахом;
• свербіння і печіння у піхві;
• болів унизу живота.

Кваліфікація лікарів, сучасне обладнання і передові методи лікування є запорукою успішного і швидкого одужання.
У жіночу клініку можна також звернутися за веденням вагітності. Для цього заклад обладнано оснащенням для досліджень, працюють курси підготовки до вагітності та пологів.

Так само є важливими рекомендації, які дають гінекологи жінкам старшого віку. Лікар оцінює стан і прописує гормональні та негормональні препарати, здатні полегшити стан під час клімаксу. За необхідності направляє на консультацію до мамолога або кардіолога. Гінеколог визначає, як вилікувати нетримання сечі – у жінок будь-якого віку, які народжували. Для цього в арсеналі урологічної гінекології є медикаменти, спеціальна гімнастика і оперативне втручання.

Гінекологія та косметологія – руч-об-руч

Спектр послуг косметологів у клініках може задовольнити багато жіночих потреб з корекції стану зовнішності. Серед них – процедури з догляду, видалення бородавок, лікування шкіри голови, ін’єкційні процедури.

Багато косметичних проблем виникають унаслідок гінекологічних проблем і пов’язані з порушенням діяльності яєчників. Надлишок чоловічих гормонів андрогенів призводить до випадання волосся на голові, появи вусиків. Навіть плоскі груди і сідниці можуть бути наслідком таких гормональних порушень.

Нестача жіночих гормонів естрогенів призводить до швидкого старіння шкіри навіть у молодих жінок. Надлишок гестагенів – гормонів вагітності – може стати причиною збільшення ваги. Саме тому багато жіночих клінік мають у своєму штаті гінекологів, косметологів та ендокринологів.

Автор: Олена Загребельна