Зимові палатки Norfin – оптимальний варіант для рибалки на льоду

Promo
23.09.2021 14:00 Корисно
З наметами бренду Norfin зимова риболовля буде максимально комфортною, а відпочинок на свіжому повітрі приємним. Компанія пропонує палатки різного розміру і цінового діапазону.

Компанія Норфін зарекомендувала себе як надійний помічник для туристів і любителів відпочинку на природі. Експерти бренду дбають про надійність та функціональність товарів, тому вони користуються високою популярністю у своєму сегменті. Особливе місце займають палатки Norfin, які відрізняються хорошою якістю, широкою варіативністю. Розробники компанії пропонують не тільки туристичні і кемпінгові намети, але й зимові варіанти для комфортної риболовлі.

Особливості зимових палаток Норфін

Так як обладнання було розроблене для рибалки, дна в палатках немає. Вони встановлюються на сніг або лід, в якому буде зроблена лунка для риболовлі. Намети захищають від вітру, снігу, дрібного дощу. Вони зберігають тепло і пропускають денне світло. Для вентиляції передбачені отвори з клапанами. При транспортуванні намет складається в зручну сумку-чохол з двома лямками, яку можна нести як рюкзак.

Виготовляються з легких та міцних матеріалів, тому їх неважко переносити, вони надійно захищають від негоди. Каркас зимових палаток Norfin https://norfin.com.ua/palatki/dlya-zimney-rybalki/ виготовлений із трубчастого скловолокна, який відрізняється гнучкістю, довговічністю, морозостійкістю, можливістю витримувати навантаження. Тент виготовлений з поліестру, який має поліуретанове покриття для отримання водонепроникності. Палатки для рибалки витримують до 1000 мм водяного стовпа.

Види риболовних наметів Норфін

Бренд пропонує два види зимових палаток – купольної та кубічної форми. Обидва варіанти напівавтоматичні, вони швидко збираються та розбираються. Розкриваються намети по типу парасольки , купольна палатка обладнана шнуром, який розкриває механізм, а кубічна – петлями. З установкою впорається одна людина за декілька хвилин.

По периметру наметів знаходиться снігозахисна спідниця, вона розташована як ззовні, так і всередині. Такі палатки надійніше захищені від вітру, вологи та задування снігом. Також у комплекті є штормові розтяжки і гачки, за допомогою яких можна міцно закріпити намет.

Обидва варіанти оформлені в схожому дизайні, дах палаток чорного кольору, щоб притягувати сонячне тепло. Стінки зверху білого кольору, щоб пропускати денне світло, знизу помаранчевого, щоб палатку було видно з великої відстані. Кубічні палатки оснащені світловідбивачами, які гарантують безпеку в нічний час.

Намети для рибалки отримали продуману конструкцію, вони зручні та функціональні. З обох боків розташовані двері, які закриваються подвійною застібкою-блискавкою YKK. На стінках є вікна, освітлення можна регулювати за допомогою спеціальних шторок. Всередині розташовані кишені для риболовних дрібниць. Кубічні палатки оснащені додатковими клапанами припливної вентиляції для ефективного повітрообміну.

З наметами бренду Norfin зимова риболовля буде максимально комфортною, а відпочинок на свіжому повітрі приємним. Компанія пропонує палатки різного розміру і цінового діапазону.