2015 рік стане піковим у череді випробувань для України. Прогноз харківських астрологів

06.01.2015 09:28 Культура
2014 рік видався дуже складним для України. Євромайдан, збройний конфлікт на Донбасі, дострокові вибори, шалена інфляція і стрімкий спад економіки.

У Новому році ми сподіваємося, що весь негатив залишиться в минулому. Однак астрологи мають інакшу думку з цього приводу і прогнозують: справжня криза ще попереду.

Потішити українців хорошими прогнозами астрологи не можуть. Ані економічного зростання, ані принаймні якоїсь стабільності чекати у 2015-му не доводиться. У країні триватиме політична, а як наслідок – економічна криза, гривня продовжить стрімке падіння, а ситуація на Донбасі навряд чи вирішиться – вважає голова Харківської Ліги астрологів, практикуючий астропсихолог Лариса Гресь.

– Враховуючи, що останній сьомий спектр квадрату Уран – Плутон, який визначає світову кризу, буде проходити у березні 2015 року, можна говорити про те, що цей рік є найбільш важливим у ХХІ сторіччі за всіма астрологічними показниками, – сказала Лариса Гресь.

Уран символізує зміни, винаходи, революції. Ця планета вносить нестабільність і зміни – бажані або вимушені. Плутон же несе руйнування, перетворення, відродження і оновлення. Він пов’язаний із силою мас, з громадськими та політичними рухами. Квадрат Уран – Плутон передбачає міждержавні конфлікти, революції, різного роду катастрофи, які можуть проходити дуже болісно як на міждержавному, так і на персональному рівні.
За словами астролога, 2015 рік стане вінцем череди останніх колапсних чотирьох років. Найбільш важкими для України будуть березень і вересень. Ці місяці пов’язані з військовими діями і протестними настроями серед населення. А от чекати на припинення конфлікту на Донбасі наступного року не доводиться. Лариса Гресь переконує: якщо домовленостей щодо перемир’я не буде досягнуто в травні, конфлікт розтягнеться ще на кілька років.

– Де-факто, частина Донбасу вже не контролюється Україною і в найближчі як мінімум три роки ситуація не зміниться, – розповіла астролог. – Астрологічна карта показує лише розкол.

А от до Харківської області планети в 2015 році будуть більш-менш прихильними. Серйозних військово-політичних конфліктів у регіоні наступного року не прогнозується. З економічної ж точки зору Харківщина буде йти пліч-о-пліч з усією Україною.

– Як ніколи великою у 2015-му буде вірогідність дефолту. Причому така загроза стоятиме перед країною як мінімум тричі: у першій половині січня, другій половині березня і в червні, – сказала Лариса Гресь. – Насамперед криза торкнеться туристичних фірм і компаній з іноземними інвестиціями. Однією з найбільш проблемних галузей економіки в 2015 році також буде сільське господарство.

Лише наприкінці року астролог допускає незначне поліпшення ситуації. І хоча різкі швидкі зміни на краще навряд чи порадують, все ж таки людям стане трохи простіше психологічно. Відчутні зміни почнуться аж у 2019 році, коли Сатурн перейде у знак Козерога.

До речі, 2015 рік стане непростим не лише для України. Суспільно-політичні, економічні конфлікти, а також природні катастрофи цілком можливі в країнах Америки та Європи.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" №155 від 27.12.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта