CarminaBurana на сцені оперного. У Харкові стартували “Тижні Німеччини”

26.09.2014 16:00 Культура
http://newslab.ru http://newslab.ru
26 вересня, за участю більш ніж 40 партнерів, у Харкові стартував проект «Тижні Німеччини».

Захід, що уже став традиційним, заплановано для підтримування українсько-німецьких відносин у різноманітних галузях. Цього разу з 70-ти заходів, запланованих в Україні, 30 буде проведено саме в Харкові.

- Ми працюємо з Україною, Харковом з 2010 року, і наша глобальна ціль - це формування позитивного іміджу Харкова, як науково-культурного центру». Ще при підготовці до Евро-2012 ми сформулювали і намагаємось просувати маркетинговий концепт Харкова, як розумного міста «smart city», - розповів директор проекту «Консультування адміністрацій приймаючих міст Евро-2012» Матиас Брандт.

Концепція заходу не змінилась, його зорієнтовано на науку та освіту. В рамках Тижня, відбудеться  наймаштабніша подія у межах України – німецько-український бізнес-форум, ціла низка заходів, присвячених розвитку малого та середнього бізнесу. У сфері мистецтва та науки теж буде проведено багато заходів, наприклад відбудеться «Ніч науки», яку вперше провели у минулому році. «Тижні Німеччини» відкрила вистава модерн-балету «CarminaBurana» на сцені ХНАТОБ ім. Лисенка. Завершаться «Тижні Німеччини» 15 жовтня поетичним вечором українського письменника і поета Сергія Жадана та гурту «Собаки в космосі», а також  концертом берлінського гурту “РотФронт”.

Нагадаємо, що організатори цього заходу Посольство Федеративної Республіки Німеччина в Україні, Харківська обласна державна адміністрація і Харківська обласна рада.

Інесса Букреєва

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта