Дублер Джеймса Бонда хоче стрибнути з парашутом з українським політиком

12.07.2013 07:00 Культура
http://desantura.ru/ http://desantura.ru/
Бі Джей Ворту у 1996 році довелося страхувати перший стрибок Джорджа Буша-старшого.

Про намір стрибнути з українським політиком голлівудський каскадер розповів вчора під час творчої зустрічі з харків'янами у рамках проекту “Харковская сирень. P. S.” За словами Бі Джей Ворта, у 1996 році він страхував 72-річного Президента США Джона Буша-старшого, коли той вперше у своєму житті стрибав із парашутом. Тоді у кабіні літака було дев'ять чоловік, двоє із яких — охорона політика.

- Президент був у чудовій формі, навіть кращій, ніж зазвичай бувають молоді новачки. Ми розмовляли про все на світі, окрім політики, - розповів Бі Джей Ворт. - Мені буде приємно стрибнути з парашутом також і з будь-ким з українського парламенту. Але до цієї людини я однак буду ставитися як до свого учня, а не як до важливого політика.

Ворт запевнив, що парашутний спорт насправді є безпечним, а травми трапляються лише через погану підготовку до стрибків. Він особисто навіть почувається безпечніше на борту літака, ніж коли їде на машині по полю. Але, як і більші спортсменів, Бі Джей трохи забобонний. Так, одягаючи обмундирування, він завжди спочатку надіває ліву рукавичку.

Нагадаємо, Бі Джей Ворт залишив відбиток своєї руки на Алеї зірок, розповів всю правду про Бондів за кадром, а також поділився курйозами, які трапилися на знімальному майданчику "Бондіани".

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта