Feldman Ecopark готує для відвідувачів грандіозний Бал хризантем

29.09.2015 07:10 Культура
У Feldman Ecopark висадили 25 тисяч різних квітучих кущів спеціально до щорічного Балу хризантем, який відбудеться 4 жовтня.

Виведені харківськими та західно-європейськими колекціонерами ці хризантеми стануть головним атрибутом свята осені.

Вже четвертий рік поспіль рекордну кількість харків'ян і гостей міста зустрічають золоту пору року в казковій атмосфері, яку їм дарує Feldman Ecopark. Фігури тварин, легендарних персонажів і навіть предмети гардероба - всі ці унікальні композиції з тисяч хризантем ранніше прикрашали Екопарк. Такого розмаїття флористичного мистецтва не бачило жодне місто України. Так, минулого року центральною стала композиція «Три мавпи», яка уособлювала буддистскую теорію неприйняття зла. Насолодиться чудовими квітковими скульптурами гості могли під легкі ноти джазових і класичних композицій.

Цей рік не тільки не стане винятком, а і підкреслить досвід минулих років. Віртуози флористики вже допрацьовують останні хризантемні шедеври. За словами авторів проекту, майбутній квітковий фестиваль пройде в витонченому стилі Сходу і здивує гостей святом маленьких принців і принцес. Насолодиться мистецтвом флористики можна буде щодня, до настання холодів.

Микола Мірошник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта