Костянтин Меладзе оселився в Криму і став відлюдником

16.05.2013 06:58 Культура
http://www.gazeta.ru http://www.gazeta.ru
Після аварії Костянтин Меладзе переїхав у свій Кримський особняк.

Після страшної аварії, в якій Костянтин Меладзе на Обухівській трасі збив на смерть жінку, минуло вже п'ять місяців, - пишуть Вести.

Зараз автор хітів Софії Ротару, Алли Пугачової і брата Валерія живе на своїй дачі в Гурзуфі (там є величезний особняк, басейн, але до моря майже кілометр), яка, за оцінками ріелторів, сьогодні коштує більше $ 1,5 млн.

При цьому в столиці у Меладзе є пентхаус у центрі і заміський двоповерховий будинок в елітному селищі під Києвом. Навіть свій недавній ювілей він теж відзначав в Гурзуфі з сім'єю - братом, дружиною Яною і дітьми (8-річним Валерієм, 9-річною Лією і 13-річною Алісою). Валерія та Йосип Пригожин, які давно дружать з композитором, розповіли, що навіть збиралися купувати подарунок, але Меладзе відмовився від великої вечірки, мовляв, "просто хочу побути з сім'єю".

Сусіди Меладзе розповіли, що після трагедії композитор змінився не тільки зовні - постарів, посивів, видужав і відростив бороду,- але і за характером: "Він і так був замкнутим, а тепер - так взагалі схожий на відлюдника. Раніше за кермом завжди був сам і своїх артисток з "ВІА Гри" на корпоративи відвозив, а також любив поганяти, а тепер їздить тільки з водієм". На автомийці неподалік від його будинку додали, що Меладзе став залишати щедрі чайові: "Міг і ста гривнями віддячити".

Джерело: Вести
Автор: Администратор сайта