Харківські “Танцюють всі” про суддів та життя поза проектом

20.02.2014 11:31 Культура
http://forum.stb.ua/ http://forum.stb.ua/
На попередній кастинг шоу “Танцюють всі” завітали фіналістки попередніх сезонів.

Читайте також: КАСТИНГ “ТАНЦЮЮТЬ ВСІ” У ХАРКОВІ. ЗАКУЛІСНІ ТАЄМНИЦІ (ФОТО)

Серед зіркових гостей, які завітали подивитися на попередній кастинг «Танцюють всі», були фіналісти минулих сезонів проекту. Окрім пристрасної бальниці Олени Пуль з третього сезону (яка, до слова, може похвалитися ще й перемогою в шоу «Танці з зірками», де дівчина танцювала в парі зі співаком Стасом Шурінсом), на кастинг прийшли фіналістки шостого сезону Ірина Крейдіна та Уляна Головій. Дівчата розповіли, як склалося їхнє життя після проекту та поділилися своїм досвідом на шоу.

Згадали фіналістки «Танцюють всі» і зіркових суддів. Так, Франсиско Гомеса охарактеризували як надзвичайного критика, який не міг змовчати, якщо йому щось не подобалося. Влад Яма запам’ятався як захисник, що завжди підбадьорював учасників. Олексій Літвінов намагався знайти в кожному хорошу сторону й завжди указував на неї. А от Тетяну Денисову називали не інакше як Дівою.

– У житті вона надзвичайно проста. Може ходити без макіяжу і «крутої» зачіски. Але від неї йде таке душевне тепло, енергія... – розповіла Олена Пуль.

Мабуть, уже перетворилося на традицію, що після шоу учасники відкривають власні студії танцю. Зараз Олена Пуль і Уляна Головій очолюють такі студії в Харкові, а Ірина Крейдіна – у Москві. Після проекту дівчат почали запрошувати на знімальні майданчики кліпів, а також на різні телевізійні проекти.

А от для Ірини Крейдіної шоу забезпечило додаткову рекламу. Зараз до її студії приходить більше людей, які мріють навчитися танцювати.

– Люди побачили мене на сцені, так би мовити, у справі, і приходять до мене як до педагога, – похвалилася танцюристка.

Ірина Гудзь, матеріал з газети “Слобідський край” № 20 від 15.02.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта