Харків'яни дружно дмухнуть у вихідний

13.05.2016 13:44 Культура
Фото: afisha.bigmir.net Фото: afisha.bigmir.net
У Харкові пройде черговий парад мильних бульбашок.

У Харкові 15 травня пройде черговий фестиваль мильних бульбашок Kharkiv Bubble Day.

Захід розпочнеться о 13:00 на площі Свободи, а о 14.00 хода рушить по вулиці Сумській до скверу "Стрілка" на Лопанській набережній, - повідомляють організатори.

Обіцяють "Мільйони мильних бульбашок, сотні мильнобульбашкових знімків, позитивний фейс-арт, творчі майстер-класи та перфоманси, величезні мильні бульбашки і всілякі приємності!" І запрошують приходити яскравими, барвистими, веселими з мильними бульбашечками, і з дітками, і з друзями, і з улюбленими тваринами - очікує гостей і учасників мильного дійства.

В рамках свята пройде спільна благодійна акція з Українською Відкритою асоціацією "Жити Завтра" зі збору коштів на лікування маленької Аліни Черножук. Для проходження наступного курсу хіміотерапії дівчинці потрібно 3 шприци колонієстимулюючого препарату (Зарс, Грастим або Граноцит; вартість одного шприца - 1 800 грн) і 36 ампул ліків Уромітексан (вартість однієї ампули 100 грн) на загальну суму 9000 грн.

Спеціальне агентство планують створити на Харківщині

Програма фестивалю:

активне видування мильних бульбашок;
мильнобульбашкова фотосесія;
позитивний фейс-арт;
майстер-клас в ритмі рок-н-ролу від харківської школи свінгових танців Fast Feet Club;
творчі майстер-класи та проект для підлітків "Дитяча Кіношкола" від харківського культурно-адаптаційного центру "АКЦентр";
величезні мильні бульбашки від Plazma Project;
весела і яскрава анімація для дітей.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта