Кумирів оберуть на Харківщині під Новий рік

11.12.2012 09:08 Культура
http://www.ukrgazeta.com http://www.ukrgazeta.com
Харків і райцентри області готуються святкувати Новий рік.

Напередодні Нового року харків’яни й гості міста мають змогу подивитись і стати учасниками багатьох свят, що проходитимуть у театрах, на майданах, у парках і будинках культури. Святкові новорічні заходи відбудуться також у районах Харківської області.  

Парк Горького працюватиме всю ніч

Святкова новорічна програма готується в Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького, вона проходитиме з 29 грудня до 14 січня щоденно з 13.00 і до вечора. До речі, парк працюватиме і всю новорічну ніч. У новорічні дні в розважальних програмах братимуть участь творчі колективи районів міста, аніматори. Новорічну ялинку встановлять на центральному майданчику парку біля оглядового колеса.

Печеніжчина обиратиме подарунки на ярмарку

Новорічні свята на Печеніжчині розпочнуться 19 грудня, у День Святого Миколая. Керівництвом району планується привітання дітлахів у дошкільних навчально-виховних закладах. Відкриття центральної новорічної ялинки за участю керівництва та широкого загалу населення передбачається 26 грудня.

28 грудня о 8.00 розпочне роботу передноворічний ярмарок, у якому візьмуть участь всі громади сіл і селищ району. Того ж дня в районному Будинку культури відбудеться святковий концерт. Районний центр дитячої та юнацької творчості організовує новорічні ранки для початкової школи.

У Зачепилівці обиратимуть красуню

Перед Новим роком, 18 грудня, у Зачепилівському районному будинку культури проходитиме дитяча розважальна програма «Кумири та кумирчики». Там же 19 грудня відбудеться театралізоване дійство та святковий концерт до Дня Святого Миколая.

Свята, присвячені Святому Миколаю, відбуватимуться й у селах Зачепилівського району: «Дива Святого Миколая», «Дари Святого Миколая», а також концертні програми для дітей.

21 грудня у районному будинку культури відбудеться молодіжний  конкурс «Міс Зачепиляночка».

Новорічні ранки у школах пройдуть з 24 до 27 грудня. А в районному будинку культури влаштують ранки для учнів зачепилівського ліцею. Також новорічні виїзні ранки проводитимуться на підприємствах і в організаціях району. На останні передноворічні дні заплановано і відкриття головної ялинки району.

Тамара Кіч, матеріал з газети "Слобідський край" №147 від 08.12.2012

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта