Мати і донька з Харкова стали найкрасивішими жінками планети (ФОТО)

07.07.2015 07:32 Культура
Фото надано героїнею публікації Фото надано героїнею публікації
З коронами найкрасивіших жінок планети Олена Маньякова та її донька Анастасія нещодавно повернулися з Болгарії.

Дві красуні мама Олена та донька Анастасія часто беруть участь у різноманітних конкурсах. Ось і в квітні їх родина з нетерпінням чекала на запрошення для Насті. Однак вийшло так, що першою взяти участь у міжнародному конкурсі запросили мати.

- Коли побачила надіслане положення конкурсу «Місіс планета-2015», подумала, що це помилка. Ми чекали на запрошення для доньки на «Маленьку міс планети». Обидва конкурси проходили одночасно в Болгарії, - згадує Олена Маньякова.

Жінка зв’язалася з організаторами і з’ясувалося, що ніякої помилки немає. Її запрошували на цей престижний конкурс. Через декілька днів прийшло запрошення й для юної красуні. Якщо Настя до конкурсу готувалася, то для її мами це було повною несподіванкою, бо цього року вона не брала участі в національному відборі. Через особисті причини цьогорічна переможниця українського конкурсу до Болгарії не зможе поїхати, тож організатори вирішили запросити Олену, бо за її плечима були не тільки вдалі виступи на «Пані Центральна Україна», а ще й перемога в «Місіс Іnternational». Жінка від участі спочатку відмовилася, але донька та чоловік її все ж таки вмовили. І не дарма, обидві стали переможцями.

Юлія Шматченко

Матеріал з газети "Слобідський край" №78-79

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта