Переможець першого "Голосу країни" записує унікальний альбом

16.08.2013 08:50 Культура
http://arkasha-severnij.info/ http://arkasha-severnij.info/
Як сьогодні живе та що робить переможець першого сезону співочого шоу "Голос країни", харків'янин Іван Ганзера, які має творчі плани. Про це він розповів кореспонденту "СК".

Переможець першого сезону «Голосу країни» Іван Ганзера заклопотаний творчими справами. Він пише нові пісні, знімає кліпи, готує до виходу другий альбом і багато подорожує.

– У будь-якому разі талант-шоу своїм учасникам дає більше позитиву, аніж негативу, – переконаний переможець. – Питання лише в тому, як сам талант розпорядиться тим, що йому дадуть. Безумовно, якщо учасник має певний досвід і напрацьований матеріал, то телешоу є чудовим плацдармом для старту в шоу-бізнесі. Прикладом є мої колеги по проекту Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Наташа Гордієнко. Але людям без досвіду, як, наприклад, у мене, теж не варто падати духом. Головне знати, чого ти хочеш і наполегливо йти до мети, досвід – справа наживна.

До кінця цього року співак обіцяє випустити другу платівку в рамках проекту «Давай, родино, заспіваємо» спільно з вінницьким композитором Миколою Янченком і співачкою Тетяною Денисюк.

– Цей диск буде кардинально відрізнятися від першого. Він є певним чином втіленням моєї мрії, - каже Іван Ганзера. – Я завжди хотів записати альбом, який би повністю складався з тямущих українських пісень. Це унікальні пісні, які за декілька років, я впевнений, буде співати вся країна. Думаю, моя друга платівка ще наробить галасу.

Тетяна Василець, матеріал з газети "Слобідський край" №95 від 10.08.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта