Незвичайні пікніки пройдуть під Харковом

23.09.2016 09:03 Культура
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Фестиваль науки, освіти і науково-популярної культури під відкритим небом «Наукові пікніки» вперше пройде в Пісочині і Дергачах 24 і 25 вересня.

Як повідомили організатори заходу, вони прагнуть зацікавити педагогічні колективи місцевих шкіл наочними методами, якими зараз користуються провідні популяризатори науки, і можливістю їх застосування в навчальному процесі, а також підвищити інтерес місцевих школярів до якісних знань.

Всі охочі зможуть побачити досліди з оптичними ілюзіями, гонки гігантських равликів і мадагаскарських тарганів, навчитися встановлювати радіозв'язок з Міжнародною космічною станцією, вирішувати логічні головоломки, пускати блискавки, ставити безпечні хімічні досліди, навчитися першої долікарської допомоги та багато іншого.

Міжнародний економічний форум проходить у Харкові

У селищі Пісочин «Наукові пікніки» пройдуть з 10:00 до 13:00 24 сентября (субота) біля Пісочинського колегіуму (вул. Клубна, 5).

У місті Дергачі захід відбудеться з 11:00 до 13:00 25 вересня (неділя) біля Дергачівської гімназії №3 (вул. Петровського, 75).

Участь у всіх наукових програмах безкоштовне.

Нагадаємо, що VI «Наукові пікніки» проходили в Харкові 17 вересня. Протягом чотирьох годин на алеях саду ім. Шевченко експериментували понад 600 представників 60-ти університетів, коледжів, установ Національної академії наук, центрів і гуртків, клінік, музеїв, студій, громадських і волонтерських організацій та ін. Захід відвідали близько 30 тис. Городян.

Никлай Мельник

Автор: Администратор сайта