Реєструвати шлюби просто неба будуть у Малинівці

25.07.2012 11:41 Культура
25 серпня 2012 року поблизу Малинівки на Чугуївщині відбудеться відкритий фестиваль обрядового та сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці – плюс».

Початок свята о 10 годині до 23.00.

Організатори обіцяють зібрати всі молоді подружжя району, які нещодавно побралися, та заспівати їм величальних пісень. А весільний рушник молодятам простягнути найдовший в Україні, повідомляє сайт Культурная столица.

Обіцяють насичену програму: весільні обряди різних народів, парад весільних оркестрів, різноманітні конкурси, атракціони для дітей та дорослих, продаж витворів народних умільців, виступи народних колективів та зірок української естради. Люблячі та сміливі зможуть прямо тут під «аркою закоханих» отримати свідоцтво про шлюб та злетіти від радощів до неба на повітряній кулі.

Організатори сподіваються на відвідини заходу більш ніж десятьма тисячами глядачів та учасників. Показати все цікаве та яскраве, що захопило наших давніх друзів, та запропонувати відвідувачам цього літа нові видовища й навіть рекорди – такі завдання поставили перед собою чугуївці. На весіллі зберуться всі молоді подружжя, які побралися у серпні 2012 року.

З рушників, любовно вишитих майстринями Чугуївщини, складуть найдовший рушник та зафіксуємо це у книзі рекордів Гінеса.

Залишаться на фестивалі такі майданчики, як «Покуть для молодят», «Тещине подвір’я», «Гарбузяче містечко», «Баштан кума Сливи», «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Найкращі дівчата та хлопці змагатимуться за звання «Слобожанська Яруня» та «Малинівський жених». Лише в нас тещі й зяті, свекрухи й невістки даруватимуть одне одному дотепні компліменти. Чималий перелік вишуканих страв із звичайнісінького гарбуза вразить усіх господинь. Гарбуз домінуватиме і в оформленні виставок, а також в конкурсах.


Автор: Менеджер сайта