Історія одного кохання: Любов Успенська дасть великий ювілейний концерт в Харкові

12.07.2019 11:58 Культура

12 листопада на сцені Харківського національного академічного театру опери і балету відбудеться Великий сольний концерт найяскравішою виконавиці в жанрі «міський романс» - Любові Успенської!

В її творчому портфоліо - жіноча лірика, яка підкорила не одне покоління меломанів, суперхіти і більше 15 альбомів.  У репертуарі - гучні дуети, в тому числі - зі співачкою NK (Настею Каменських) на пісню «Ти ж не забув», число прослуховувань якої на YouTube подолало позначку в 14 мільйонів!  Вона - володарка десятків нагород і народної любові, а її концерти проходять з аншлагами не тільки в країнах Східної Європи, а й в США, Канаді.

Легенда естрадної музики - Любов Успенська виступить в Харкові з великим сольним шоу, приуроченим до свого 65-річчя.

"Я рада приїхати з великим концертом в Україну, де я народилася, де пройшло моє дитинство і, де я зробила свої перші кроки в світі музики. Це буде справді довгоочікувана зустріч! Чекаю вас!"  - запрошує на концерт Любов Успенська.

 У Харківському національному академічному театрі опери та балету для глядачів прозвучить ціла епоха музики, зрозумілою і близькою кожному, - чуттєві балади про кохання, зради, розлуки і пісні, що беруть за душу і забирають в танець.  Гості вечора почують найгучніші хіти: "К единственному нежному", "Кабріолет", "Пропадаю я", "Ангел-хранитель", "Люба Любонька", "Гітара мається", а також сингли з крайніх альбомів.

До свого ювілею для українських шанувальників артистка готує унікальну програму в супроводі розширеного складу музикантів, а на сцену разом зі співачкою вийдуть спеціальні зіркові гості, імена яких поки не розголошуються.

Теги: