Три красуні з Харківщини підкорили світовий конкурс (ФОТО)

16.07.2015 06:50 Культура
Фото надані героями публікації Фото надані героями публікації
У Балаклії живе родина, де виховують аж три Міс Світу. Двоє сестричок та їхня тітка крок за кроком підкорюють не тільки місцеві та всеукраїнські конкурси краси. Цього року вони здобули престижні міжнародні нагороди.

Одна з найсвіжіших гучних перемог юних балаклійчанок — підкорення в турецькому місті Бодрум світового дитячого конкурсу краси і таланту Little Miss World/Globe/Univers (Маленька Міс Світу) 2015.

Там 11-річна Софія Боровська та 5-річна Вероніка Ячменьова стали кращими з-поміж 34 претенденток на перемогу з різних країн світу. До слова, у минулому році їхня племінниця та сестричка 9-річна Таїсія Ячменьова уже підкорювала цей конкурс, здобувши титул Міс фотомодель.

Цього ж року Софія виборола головну корону LITTLE MISS GLOBE (Маленька Міс) і MISS TV STAR (Міс телевізійна зірка) у конкурсі відеороликів, які були підготовлені англійською мовою як візитівка учасника. Вероніка ж одягла головну корону LITTLE MISS GLOBE у своїй віковій категорії і отримала Приз симпатій інтернаціонального оргкомітету.

- Протягом тижня дівчатка щодня тренувалися в спортивній хореографії, репетирували дефіле, брали участь у фотосесіях. Звичайно, організатори конкурсу радували дітей цікавими заходами: прогулянкою на яхті Егейським морем, купанням у Блакитній лагуні, вечіркою дружби, джаз-концертами і міні-диско. Змогли мої дівчатка і оздоровитися, усе ж таки морське повітря дає ефект, - розповідає мама та бабуся учасниць Оксана Боровська.

До змагань Софія та Вероніка підійшли дуже відповідально, особливо у підготовці талант-номерів. Їх дівчата готували зі своїми художніми керівниками: Ганною Рянською (вокал і художнє читання) та художнім керівником Балаклійського центру дитячої і юнацької творчості Любов'ю Онуфрієнко. У фіналі юні конкурсантки виходили на подіум у національних костюмах, в образах історичних або казкових персонажів: Клеопатри, стиляги, Анни Австрійської.



Окрім того, дівчата виконували танок у спортивному стилі й дефілювали у вечірніх сукнях. Звичайно ж, довгоочікуваним і незабутнім завершенням свята стали нагородження, вручення дипломів і заключна фотосесія.

До слова, за вагомий внесок у розвиток конкурсу Оксану Боровську - першу маму за 25 років проведення конкурсу, нагородили дипломом конкурсу «За видатний внесок у розвиток світової ліги краси і моди». 

Довідка.  "LITTLE PRINCESS WORLD & LITTLE PRINCE WORLD"-2015 - дитячий Міжнародний Конкурс-Фестиваль Краси, Моди та Талантів. - Захід протягом 25 років проводиться в різних країнах світу: Росія, Вірменія, Ірак, Болгарія, Туреччина, Іспанія... Мета Конкурсу - об'єднати талановитих дітей з різних країн ближнього і далекого зарубіжжя, демонстрація творчих досягнень учасників, пошук нових талановитих імен, підвищення рівня кваліфікації та обмін досвідом, популяризація національної культури.

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта