У Feldman Ecopark відзначили день народження клубу (ФОТО)

20.10.2014 07:21 Культура
фото прес-служби фото прес-служби
Клубу юних натуралістів екопарку виповнилося два роки.

На церемонії відкриття свята учасники руху підняли прапор клубу і виголосили урочисту клятву. Найбільш активні юннати отримали дипломи та цінні призи від засновника клубу - народного депутата України Олександра Фельдмана. Так само на головному майданчику Feldman Ecopark була організована фотовиставка "Нам два роки».

«Коли дитина проводить своє дитинство поряд з тваринами, вона і надалі буде любити і цінувати навколишній світ. Спілкування з братами нашими меншими робить людину добрішою, чутливішою і вчить співпереживати і допомагати. Сьогодні в нашому клубі займаються понад 200 осіб, і я думаю, що це далеко не межа», - зазначив Олександр Фельдман.


Ідейний натхненник Клубу юних натуралістів підкреслив, що керівництво екопарку намагається всіляко заохочувати дітей. Наприклад, минулого року кращі юннати побували в Ізраїлі, де ознайомилися з природою та національними парками цієї країни.

На сьогоднішній день в Клубі юних натуралістів Feldman Ecopark функціонує чотири напрямки: відділення кінно-спортивного комплексу, відділення регіонально-ландшафтного парку та зоопарку, відділення центру реабілітації рукокрилих і відділення зоотеатру. За два роки існування юннати Feldman Ecopark отримали сотні нагород і грамот за участь у різних конкурсах спортивного, наукового та просвітницького профілів.


«Наш клуб є єдиною організацією юннатів в Україні, яка об'єднує звичайних дітей і дітей з особливими потребами. Для останніх в Feldman Ecopark створені спеціальні умови. Безбар'єрний простір, можливість безпосереднього контакту з тваринами і багато іншого. Для таких дітей наші фахівці розробляють індивідуальні програми роботи», - підкреслила директор гуманітарних проектів Feldman Ecopark Юлія Павіченко.

Після урочистої частини юннати взяли участь у захоплюючому тематичному квесті. В ході змагань члени клубу відвідали стайню, скеледром, взяли участь в інтелектуальних конкурсах, тімбілдінгу, відеовікторінах і творчих майстер-класах. А також проявили свої знання в орієнтуванні на місцевості.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта