У Фельдман Екопарк відзначили Всесвітній день захисту тварин

13.10.2015 09:15 Культура
Фото: feldman-ecopark.com Фото: feldman-ecopark.com
Для гостей підготували вистави, головними героями яких були брати наші менші

Всесвітній день захисту тварин відзначили в Фельдман Екопарк. Для гостей підготували вистави, головними героями яких були брати наші менші. Свої найкращі номери презентувала акторська група театру дітей і тварин, після чого публіка змогла побачити трюкову виставу дресированих собак і велику ходу зіркових тварин Екопарку, після якого всі могли поспілкуватися і сфотографуватися з героями свята.

День захисту тварин для Feldman Ecopark дуже символічний, зазначив засновник екопарку Олександр Фельдман, адже більша частина проектів тут спрямована на порятунок і реабілітацію потерпілих звірів.

«Ми залучаємо до цієї роботи Клуб юних натуралістів. Разом з досвідченими співробітниками вони проводять реабілітацію, - розповів Олександр Фельдман. - Важливо, що врятовані тварини потім допомагають лікувати малюків, яких ми привозимо сюди в рамках роботи Центру психосоціальної реабілітації дітей з особливими потребами. І таким чином виходить дивовижнмй взаємозв'язок: реабілітація дітей та реабілітація тварин. Вони допомагають один одному».

Також відвідувачів Фельдман Екопарк чекала насичена анімаційна програма, до якої увійшли гри з персонажами тварин з мультфільмів і тематичне рукоділля. Батьки і діти створювали фігури улюблених тварин з глини, бісеру та навіть з піску. Вчили малювати розсипчасті картини художники студії пісочної анімації "ART-YOU".

Цілий день для малюків працював творчий куточок аквагриму, де всі бажаючі могли одягатися в яскраві фарби, і перетворитися на улюбленого звіра. Також хвостаті улюбленці стали головними героями фото-виставки Фельдман Екопарк, яка була організована з метою показати гостям, що прихистити бездомну тварину - це не тільки благий вчинок, а й початок найбільшої і вірної дружби. Взяти на піклування хвостатого товариша пропонувала служба "Добрий Дім Фельдман Екопарк".

Микола Мірошник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта