У Фельдман Екопарк знову починає роботу Дитячий табір

08.10.2015 07:20 Культура
Дитячий табір Фельдман Екопарк став осіннім і радий знову розкрити свої двері для маленьких харків'ян.

Перша зміна відкриється вже в суботу, 10 жовтня. Сам табір буде працювати з 10:00 до 16:30 кожні вихідні.

"На численні прохання харків'ян ми вирішили відновити роботу нашого літнього проекту. З огляду на те, що на сьогоднішній момент переповнені всі дитячі напрями - це Театр дітей і тварин, Клуб юних натуралістів і школи Кінного комплексу, але число бажаючих взяти участь в житті Фельдман Екопарк тільки зростає, ми запускаємо ще й Дитячий табір. Його заняття так само будуть направлені на навчання та догляд за нашими тваринами", - розповіла директор Кінного комплексу і організатор Дитячого табору Ірина Яворська.

У традиційну програму Дитячого табору увійдуть як розважальні, так і освітні заходи. Дітей познайомлять з роботою кінного комплексу, навчать доглядати за кіньми і навіть проведуть навчання верхової їзди. Малюкам покажуть закулісся Театру дітей і тварин: продемонструють таємниці дресури чотирилапих, а також особливості їх годування. А для тих, хто любить не просто споглядати, але й вивчати природу братів наших менших, проведуть заняття спільно з Клубом юних натуралістів. Так само для учасників табору передбачені прогулянки по екостежці, захоплюючі туристичні подорожі та пізнавальні екскурсії.

Для дітей буде забезпечено проїзд спецавтобусом зі станції "Лісопарк" в ранковий і вечірній час. В обід дітей чекатиме смачний і комплексний обід на свіжому повітрі.

Участь у Дитячому таборі абсолютно безкоштовна, запис на зміни відкритий за телефоном + 38-050-323-75-17.

Микола Мірошник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта