У харківському парку ім. Горького монтують аж три ялинки (ФОТО)

11.12.2012 12:31 Культура
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова
Сьогодні в ЦПКіВ ім.Горького розпочато монтаж великої новорічної ялинки.

- Востаннє новорічна ялинка стояла в цьому парку 13 років тому. Ми вирішили відродити традицію і сподіваємося її продовжувати в наступні роки, - зазначив головний інженер парку Олег Гріненко.


- На відвідувачів чекає сюрприз, будуть встановлені гірлянди з ефектом падаючих сніжинок, і ще одна гірлянда, що імітує метеоритний дощ. Все освітлювальне обладнання змонтовано із застосуванням сучасних енергозберігаючих технологій, - каже дизайнер Євгенія Чеміріченко.

ФОТОРЕПОРТАЖ З ПАРКУ ІМ. ГОРЬКОГО ДИВІТЬСЯ ТУТ

Під великою новорічною ялинкою встановлять будиночок Діда Мороза та сценічний майданчик.


Крім цього будкт встановлені ялинки в Дитячому парку і Ретро-майданчику. Парк це не тільки атракціони, але різні розважальні заходи. Це місце сімейного відпочинку. Під час канікул біля ялинки будуть проходити лялькові вистави, виступи хореографічних колективів, виставки, - приєднується до розмови головний інженер парку Олег Гріненко.

 Відкриття головної ялинки очікується 29 грудня. До 14 січня для гостей парку щодня проходитимуть заходи з аніматорами, музикою, ді-джеєм. Вони починатимуться з 13:00 і триватимуть до останнього відвідувача парку. У новорічну ніч запланована окрема програма: пройдуть конкурси, концерти, гостей парку очікує феєрверк.

Віктор Кочетов


Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта