У Харкові стартував етап дитячого міжнародного телефестивалю "Дитятко"

01.02.2016 15:29 Культура
Відсьогодні стартував прийом заявок для участі у сценарному пітчингу для українських дитячих студій (авторів шкільного віку) або копродукції з ними.

Сценарний пітчинг є складовою частиною Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю "Дитятко". Він був започаткований у 2014 році й є унікальною можливістю для дитячих студій презентувати свої ідеї, знайти партнерів та, можливо, кошти на реалізацію одного зі своїх майбутніх проектів.

Прийом заявок здійснюється на безоплатній основі до 30 червня 2016 року.

Конкурс відбуватиметься у двох категоріях:

Фільм – сценарії художніх, анімаційних та документальних фільмів.

Телепрограма - сценарії оригінальних телепрограм, орієнтованих на дитячу та молодіжну глядацькі аудиторії.

Захист відібраних проектів відбуватиметься в дні проведення VIII Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко».

Онлайн-заявка, додаткова інформація та порядок проведення сценарного пітчингу на офіційному сайті Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю "Дитятко" (http://fest.dytiatko.org.ua).


Довідка:

Міжнародний дитячий телевізійний фестиваль "Дитятко"
Засновник: Харківська обласна рада за ініціативи голови облради Сергія Чернова.
Мета: виявлення та підтримка дитячих студій та гуртків, що займаються екранною творчістю, а також безпосередньо обдарованих дітей; творчий розвиток особистості; виховання моральності та активної громадянської позиції; підвищення професійного рівня телебачення, орієнтованого на дитячу цільову аудиторію; відродження дитячого кіно в Україні.
Учасники: за сім років існування учасниками фестивалю «Дитятко» стали творчі студії та режисери майже зі 100 країн світу. Півтори тисячі учасників надіслали понад 2,5 тисячі робіт, виконаних у різних жанрах.

Микола Мірошник

Автор: Администратор сайта