У Харкові відбудеться «Перший сімейний фестиваль»

28.04.2016 14:26 Культура
Фото: 0412.ua Фото: 0412.ua
14-15 травня на центральній алеї Саду ім. Т. Г. Шевченка пройде захід, приурочений до Міжнародного дня сім'ї.

«Перший сімейний фестиваль» - це масштабний міський захід, мета якого - популяризація сімейних цінностей, розвиток культурного життя міста та створення міських традицій.

Організатор проекту - КП «Щасливе Місто». Подія пройде за підтримки Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради.

Цей фестиваль - можливість нагадати всім харків'янам у Міжнародний день сім'ї про найголовніші цінності в житті кожної людини, які шанують у всьому світі.

Масштабний міський захід для всієї родини і тих, хто планує її створення, стане для харків'ян і гостей міста відмінним приводом задля спільного сімейного дозвілля.

Подія об'єднає 3 напрямки: інтерактивно-розважальну зону, виставку товарів і послуг, фестиваль їжі і кращі кулінарні проекти Харкова. Крім того, на фестивалі буде облаштовано зона для дітей, де протягом двох днів працюватимуть атракціони та проходити всілякі майстер-класи та активності.

Окрему увагу на фестивалі буде приділено 24 сімейним парам, які 15 травня 2015 року стали учасниками встановлення весільного рекорду, зареєстрованого Національним Реєстром Рекордів України в номінації «Найбільша одночасна церемонія одруження на одній локації».

Паралельно з основними блоками заходу на сцені, розташованій біля фонтана, 2 дні поспіль буде проходити розважальна програма для всієї родини. Вдень відбудеться майстер-клас від переможця «МайстерШеф-4» - Євгенія Злобіна, конкурс «Мама-дочка», презентація проекту «Міс Харків - 2016», масштабна програма від ТМ «Хладик», розіграші від партнерів і багато іншого. Увечері для всіх гостей заплановано виступ вокально-інструментального гурту Heart Beat Brass Band і колективу Nice Band. Завершиться фестиваль дискотекою від МС Vlas`a.

Детальна інформація про «Перший сімейний фестиваль» за телефоном: +38 (050) 302 63 58 та в ВКонтакте

Автор: Администратор сайта