У Лісопарку сьогодні стріляли (ФОТО)

26.10.2012 07:50 Культура
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова
Сьогодні на Меморіалі Слави в Лісопарку відбулося урочисте покладання квітів з нагоди 68-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.

У церемонії взяли участь голова ХОДА Михайло Добкін, голова Харківської облради Сергій Чернов, заступники голови ХОДА Олег Анпілогов і Андрій Моченков.

Вони поклали квіти, було виконано державний гімн. 68-й річниці визволення України було присвячено урочисте проходження колон курсантів різних родів військ, відбулась паніхіда. Також пролунало дев'ять холостих пострілів з рушниці.

- Будь-яка урочиста дата, пов'язана з героїчним подвигом українського народу під час ВОВ, є святом. Що стосується покращення життя ветеранів, то це зобов'язання будь-якої влади незалежно від політичних переконань. Ми маємо турбуватися за учасників війсоких дій. Соціальні ініціативи президента також спрямовані на допомогу ветеранам ВОВ, - сказав Михайло Добкін.

- Ми пам'ятаємо ті дні, коли український народ зіграв вирішальну роль у перемозі радянських військ над фашизмом. Мільйони життів були віддані задля цієї перемоги. Всі ми маємо згадувати цей подвиг, - сказав Сергій Чернов.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта