У редакції "Слобідського краю" розіграли велосипед (ВІДЕО)

21.01.2015 11:44 Культура
20 січня в редакції «Слобідського краю» було розіграно приємні сюрпризи для читачів, а також шляхом жеребкування було визначено переможця, який виграв головний приз – велосипед.

Отже, запрошення на двох осіб від Харківського державного академічного російського драматичного театру імені О. С. Пушкіна отримають: Володимир Мальований із смт Костянтинівка Краснокутського району, Микола Кулик із м. Барвінкового та Лідія Напшивалова із с. Губарівка Богодухівського району. Також запрошення на двох осіб від Харківського академічного театру музичної комедії дістаються Вадиму Черніку з м. Барвінкового, Наталі Ващенко із сел. Близнюки й Едуарду Щаковському з Харкова.
А головний подарунок акції, велосипед дорожній 28 «Україна люкс 65», від нашого партнера – Харківського велосипедного заводу – вже чекає на свою нову володарку Ларису Будакву з Близнюків.

Вітаємо переможців і вдячні всім, хто брав участь у цьогорічній акції «Передплати і виграй!». Сподіваємося, що наступного разу удача посміхнеться саме вам. А поки що всі учасники акції отримають невеличкі заохочувальні сюрпризи від редакції. Дякуємо, що залишаєтеся з нами в 2015 році!

Про те, як отримати подарунок і сюрпризи, ми розповімо переможцям акції телефоном. Чекайте на наші дзвінки.

Нагадаємо, в рамках акції «Передплати і виграй!» ми пропонували до 10 січня 2015 року надсилати нам копію передплатної квитанції (індекс 6155) на 2015 рік. Серед отриманих листів методом жеребкування було проведено розіграш.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта