Унікальна циркова прем'єра відбулась у Харкові (ФОТО, ВИДЕО)

28.04.2016 08:30 Культура
Фото: Олександр Гаркавець Фото: Олександр Гаркавець
У Харкові відбулася грандіозна прем’єра циркового шоу WOOZU. Під куполом цирку вперше глядачі побачили жирафа.

Вся вистава від цирку Kobzov об’єднана одною сюжетною лінією, в основі якої сумна історія сучасної дівчинки, чиї батьки зовсім не приділяють їй уваги. Мама постійно спілкується зі своїми друзями, а папа постійно грає на комп’ютері. На допомогу дівчинці приходить чарівник, разом із яким дівчинка збирає частини старовинної головоломки WOOZU, яка допоможе віднайти гармонію в її родині.

-        Сучасне, високотехнологічне шоу із застосуванням унікальних світлових ефектів, - ділиться враженнями після вистави харків’янка Анна. -  В шоу задіяні унікальні тварини, яких не зустрінеш навіть у зоопарку. Жираф, пара дресированих слонів, кенгуру, буйволи, зебри, страуси, тигри й верблюди.

Повноцінна прем’єра спочатку планувалась у Дніпропетровську, але через деякі проблеми на митниці не всі тварини доїхали вчасно до цього міста. Тому саме Харків побачив прем’єру.

- Кажуть, що цирк – це в першу чергу для дітей, але ця вистава показує, що цирку всі віки підвладні. Номери для дітей чергувалися з номерами для дорослих. Дітям, звісно, більше сподобались клоуни і звірятка, яких було дуже багато. Мені теж було цікаво побачити на арені жирафа. І дуже сподобалися акробати, - розповідає глядач Олександр.

За словами генерального директора цирку Миколи Кобзова, жираф вперше виступає у вітчизняному цирку. Вистави цирку триватимуть у Харкові до 15 травня. 

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта