Вакарчук і «Дискотека Авария» в Харкові стали фанами "Металіста" (ФОТО)

24.08.2013 06:01 Культура
фото Юлії Горобець фото Юлії Горобець

На концерті до Дня міста «Океан Ельзи» присвятив харківському футбольному клубу пісню, а соліст «Дискотеки Аварии» одягнув футболку «Металіста».

Виступаючи на концерті з нагоди 70-річчя визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників, запрошені зірки не тільки вітали публіку з Днем міста, але і всіляко показували свою підтримку ФК «Металіст». 

І група «Градуси», і «Дискотека Авария», і «Океан Ельзи» у перервах між своїми піснями періодично підбадьорювали вболівальників «Металіста». 

Приблизно на середині виступу, учасник гурту «Дискотека Аварія» Олексій Серов виніс на сцену прапори Харкова і "Металіста". Потім він просто на сцені зняв із себе рожеву футболку, жбурнув її у натовп і одягнув на себе жовту - фанатську футболку харківського футбольного клубу. 

 А група «Океан Ельзи» навіть присвятила «Металісту» одну зі своїх пісень. 

- До останнього, поки в тебе є один єдиний шанс, треба боротися. За цей тиждень гордість Харкова – футбольна команда «Металіст» - показала, що вона не здається без бою. Це велика-велика сила, - звернувся до харків’ян Святослав Вакарчук. - Я сам особисто дуже за вас радий, що у вас така команда, яка як один, перед труднощами не здається, і знає, що в кінці все одно виграє той, хто сильний. Ми не здаємося без бою!

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта