Юннати Фельдман Екопарк представлять дослідження на провідних всеукраїнських конкурсах

03.02.2016 12:24 Культура
Фото: kh.vgorode.ua Фото: kh.vgorode.ua
Вихованці Клубу юних натуралістів Фельдман Екопарк візьмуть участь відразу в двох найважливіших всеукраїнських конкурсах, які відбудуться в Києві.

Результатами досліджень юні науковці будуть ділитися на Всеукраїнському конкурсі «Інтел-Еко Україна», а також на Всеукраїнському конкурсі юних зоологів і тваринників. Діти представлять роботи «Збагачення середовища проживання папуг в умовах неволі», «Вплив різних жанрів музики на пам'ять підлітків» і «Здатність копитних тварин до екстраполяції».

«Близько трьох років наші юннати працювали над своїми дослідницькими проектами - це довгі і копіткі години спостережень, експериментів, вивчення теорії, - розповіла керівник Клубу юних натуралістів Світлана Павленко. - Для нас участь у подібних всеукраїнських конкурсах не в новинку, раніше ми вже займали призові місця, тому сподіваємося, що і цей рік принесе нам нові перемоги, адже діти доклали до цього чимало зусиль ».

Відзначимо, якщо юннатам Фельдман Екопарк вдасться здобути перемогу серед конкурсантів «Інтел-Еко Україна», вони отримають право представляти країну і свій проект в міжнародному фіналі Intel International Science and Engineering Fair - одному з найпрестижніших наукових конкурсів у світі, повідомляє сайт Олександра Фельдмана.

Автор: Администратор сайта