В Ізюмі горів гуртожиток. Відео

Масштабна пожежа сталася 5 вересня у двоповерховому будинку в Ізюмі.

Пожежа почалася близько 17-ї години 5 вересня у гуртожитку по провулку Толстого, 3 в Ізюмі. Як повідомив "Слобідському краю" речник ГУ ДСНС у Харківській області Євген Василенко, пожежних викликали о 17:15.

На гасіння пожежі прибули три відділення Служби порятунку. Коли рятувальники прибули на місце, пожежа охопила 540 квадратних метрів даху, вогонь розповсюджувався на інші приміщення. З будівлі евакуювали шістьох осіб.

Читайте також: У ДТП під Харковом загинула пенсіонерка

– У цьому гуртожитку проводили капітальний ремонт, на час якого люди були відселені. Але в той же час у сімох кімнатах цього гуртожитку люди проживали, – повідомив Євген Василенко. – Пожежа зайнялася в одній з нежитлових кімнат, відкритих. Туди міг потрапити будь-хто. Потім вогонь поширився на весь другий поверх і дах.

Полум'я швидко поширювалось дерев’яними перекриттями, на сходи та дерев’яні міжкімнатні перегородки. Аби швидше впоратися з вогнем, на допомогу підрозділу ДСНС викликали резерв з ДП "Ізюмський приладобудівний завод".

У ліквідації вогню взяли участь 21 пожежний 28 ДПРЧ. Працювала додаткова техніка – автомобіль АЦ-40(131) ДП «ІПЗ» та дві автоцистерни.

Пожежу локалізували о 17:51, а о 20:15 повністю ліквідували. До цього часу вогонь знищив дах, перекриття та майже повністю другий поверх будівлі. Причини пожежі та збитки встановлюються.