Автомобіль згорів в Ізюмському районі, загинула людина. Оновлено

У селі Вишневе Харківської області в результаті ДТП згоріла автівка. Водій загинув.

За даними Головного управління ДСНС у Харківській області, 20 вересня близько 19:25 у селі Вишневе Борівської громади водій їхав на автомобілі ВАЗ 2101. Під час руху сталася аварія, яка й призвела до того, що легковик загорівся.

Читайте також: Вбивство жінки на Красноградщині: чоловік намагався замести сліди

До місця виклику прибув черговий караул 60-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистерні. 

На момент прибуття рятувальників автівка була повністю охоплена полум’ям на площі близько 4 квадратних метрів. У ній пожежники виявили обгоріле тіло людини, особа якої встановлюється. 

Пожежу локалізували о 20:03, повністю ліквідували о 20:11. 

ОНОВЛЕНО. За даними відділу комунікації поліції Харківської області, автомобіль ВАЗ-2101 належить місцевому мешканцю. 

39-річний власник легковика напередодні розпивав алкогольні напої, після чого сів за кермо і поїхав у напрямку села Вишневе. Водій не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, внаслідок чого сталося загоряння автомобіля.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно із санкцією статті передбачає до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. 

Автор: Олена Загребельна