Чоловіків, які пропали на водоймі в Лозівському районі, знайшли мертвими

Фото: facebook.com/Lozpolice Фото: facebook.com/Lozpolice
17 березня правоохоронці Харківщини повідомили, що напередодні у Нестеліївському водоймищі Лозівського району водолази виявили тіла двох чоловіків. За версією поліцейських, вони пішли рибалити та потонули.

15 березня на водоймищі у селі Нестеліївка Лозівського району зникли двоє чоловіків. Того ж дня о 22:32 орендарка водоймища повідомила правоохоронцям, що зник її 48-річний чоловік, який працює там охоронцем. Поліцейські з’ясували, що, крім сторожа, був ще  67-річний житель Лозової, який уранці 15 березня приїхав туди порибалити. Коли правоохоронці оглядали прилеглу територію, вони знайшли речі, документи та гроші чоловіків. Також на поверхні водоймища, на відстані 100 метрів від берега, був розкладний червоний стілець. Зі слів дружини 67-річного рибалки, саме такий стілець її чоловік брав із собою. Про це повідомляють у Лозівському районному відділі поліції.

16 березня на водоймищі працювали водолази ДСНС, які близько 14:30 виявили тіла чоловіків. Одна з версій поліцейських – чоловіки пішли рибалити і потонули.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Автор: Савелій Мякушко