ДТП в центрі Харкова: слідство наполягає на триманні під вартою водія Touareg

Фото: youtube.com Фото: youtube.com
За результатами експертизи, Геннадій Дронов порушив кілька пунктів ПДД.

Другий учасник ДТП на Сумській, в наслідок якої загинуло шестеро людей, із свідків перейшов в статус підозрюваного. Слідчі внесли клопотання про обрання для Геннадія Дронова запобіжного заходу — тримання під вартою без можливості застави. Про це 7 листопада під час брифінгу повідомили правоохоронці.

Висновки слідства ґрунтуються на результатах комплексної авто-технічної експертизи і вилучених відеоматеріалах. Правоохоронці підкреслюють, що автомобіль Touareg почав рух на заборонний жовтий сигнал світлофора.

—Чітко визначені правила дорожнього руху, які він порушив (Геннадій Дронов — ред.), - зазначив начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області Олег Бех. — Він виїхав на заборонений сигнал світлофора, при цьому не впевнився в безпеці руху. На цій підставі слідчим було оголошено йому підозру. Крім того, слідчі внесли клопотання про обрання запобіжного заходу — тримання під вартою без можливості залогу.

Київський суд розглядатиме цю справу найближчим часом, якщо підозрюваний не зможе бути присутнім на засіданні, то буде вестися відеоконференція.

Також правоохоронці повідомили, що у справі резонансної ДТП було опитано 32 свідки та проведено слідчі експерименти. За словами слідства, Дронов в жодному експерименті участі не брав, хоча неодноразово йому це пропонувалося. Через не бажання співпрацювати зі слідством правоохоронці і внесли клопотання про такий суворий запобіжний захід.

Читайте також: ДТП в центрі Харкова: водію Touareg повідомили про підозру

Юлія Міронюк

Автор: Администратор сайта