Харківські ДАІшники зупинили нелегальне авто (ФОТО)

фото сайт УДАІ у Харк. обл. фото сайт УДАІ у Харк. обл.
Днями в смт Краснокутськ Харківської області по вул. Леніна працівниками ДАІ був зупинений автомобіль BMW, яким керував 31-річний місцевий мешканець.

При перевірці документів було виявлено, що свідоцтво про реєстрацію даного транспортного засобу має явні ознаки підробки.

Також при звірці номерів вузлів агрегатів працівниками Державтоінспекції було встановлено, що автомобіль з даним номером кузова, згідно з митною базою даних, був ввезений на територію України в 2013 році громадянином Німеччини, до теперішнього часу за межі України не вивезений. Номерні знаки, які були на автомобілі під час перевірки, закріплені за іншим автомобілем.

Іномарку та водія, 31-річного мешканця Краснокутського району, працівники Державтоінспекції затримали та доставили до райвідділу міліції Краснокутського району Харківської області для проведення подальшої перевірки.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України.

Санкції даної статті передбачають штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Автор: Администратор сайта