Харків'янин торгував наркотою у центрі Харкова

http://www.metronews.ru/ http://www.metronews.ru/
Наркоторгівця затримали на вул. Петровського.

Торговця кокаїном, 46-річного громадянина України, затримано в центрі Харкова при спробі збути товар. Про це розпові начальник прес-служби УСБУ в Харківській області Владислав Абдула, - пише Укрінформ.

- Торговця затримано на вулиці Петрівського в центрі міста. При обшуку його квартири виявлено і вилучено прилади для фасовки і зважування наркотиків із залишками кокаїну, а також нарізна вогнепальна зброя, - відзначив Абдула.

За його словами, концентрація наркотичної речовини у вилученій партії така, що цієї кількості вистачить на 40 доз ціною понад 1000 доларів США.

- Власнику кокаїну оголошено про підозру у скоєнні злочину за статтею, пов'язаною з незаконним придбанням, зберіганням, перевезенням з метою збуту і замах на збут наркотичних засобів у великих розмірах. Київський райсуд міста Харкова обрав для нього утримання під вартою як запобіжний захід, - додав Абдула.

За його словами, наркоторговцеві загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Як стало відомо, зараз СБУ встановлює канал надходження наркотика в Україну і інших осіб, які можуть бути причетні до його транспортування і зберігання.

Слідчі дії проводилися у рамках розслідування протиправної діяльності міжрегіонального злочинного наркоугрупування, ліквідованого СБУ ще на початку серпня цього року.

Джерело: УкрІнформу
Автор: Администратор сайта