Конфлікт на «Барабашово»: розшукуються свідки побиття телеоператора

Фото:24tv.ua Фото:24tv.ua
Колеги оператора харківського телеканалу Вадима Макарюка звертаються до очевидців нападу.

Відповідне повідомлення про допомогу розмістила колега оператора, журналістка Анна Черненко на своїй сторінці у Фейсбук.

«Прошу допомоги. Шукаємо ще свідків побиття Вадима...», написала Анна.


За даними правоохоронців, установлено точне місце та час, коли побили Вадима Макарюка. Це сталося по вулиці Академіка Павлова, 165В (поблизу Альфабанку) о 18.48.

Як уточнив 10 червня заступник начальника ГУ НПУ у Харківській області Сергій Чиж, побиття журналіста сталося на території, де не було правоохоронців. Поліцейські у той момент знаходилися на території ринку біля торговельних павільйонів.

Нині Вадим Макарюк у важкому стані у лікарні. 11 червня його перевели з Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги до Харківської міської лікарні № 7.  

Нагадаємо, 7 червня На ринку Барабашово у Харкові сталися масові заворушення, є постраждалі.
Серед постраждалих найбільше дісталося 36-річному Вадимові Макарюку. Як розповіла  Анна Черненко, Вадим устиг лише розповісти, що «його наздоганяли декілька людей, збили з ніг і побили». Невідомі також заволоділи його відеокамерою. За повідомленням Анни Черненко, у Вадима стався крововилив. Через тяжкий стан здоров’я лікарі забороняють проводити з ним будь-які слідчі дії.


Автор: Максим Грек