Мітинг та убивство у Донецьку. Прокуратура розслідує дії міліції (ФОТО)

фото з соцмереж фото з соцмереж

Учора у центрі Донецька на площі Леніна відбувся мітинг активістів за єдність України. 

Коли мітинг уже завершувався, напроти зібралися проросійські налаштовані люди. Кордон міліції, який стримував "гарячі голови", прорвали. Зав'язалася бійка. У хід піщли яйця, каміння, петарди, саморобні підривні пристрої. 

У зіткненнях  загинув громадський активіст Дмитро Чернявський. 

За інформацією ДонОГА, чоловік, житель Донецька, помер у машині швидкої допомоги від ножового поранення. Всього звернулися до медиків на місці 17 осіб, з яких двом надана допомога на місці, вони відпущені додому, двоє доставлені в обласну травматологію, один - до міськлікарні No 17, одинадцять - в нейрохірургію Калініна.


На сьогоднішній день, в порядку статті 208 КПК України, вже затримано 4 особи з найактивніших учасників мітингів у Донецьку. Також діям всіх порушників, які брали участь у заворушеннях, буде дана принципова правова оцінка.

Крім того, прокуратурою Донецької області проводиться перевірка дій або бездіяльності працівників правоохоронних органів, які повинні були забезпечувати громадський порядок під час проведення мирних акцій, повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Сьогодні жінки несуть до місця загибелі юнака квіти.



Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта