На Харківщині за добу сталося більше сотні аварій. Фото, Відео

У Харківській області станом на 20 грудня зафіксовано 110 випадків ДТП та 4 виклики ДСНС на допомогу водіям.

У зв'язку зі зміною погоди на Харківщині збільшилася кількість ДТП. Про це повідомили у доповіді про оперативну обстановку Харківської ОДА.

Наразі відомо, що станом на 20 грудня сталося більше 110 аварій, в яких 2 людини загинуло та 7 травмувалося.

Читайте також: ДТП біля Рогані: дерево впало на автівку та заблокувало людей у салоні

Так, за 19 грудня сталися дві аварії зі смертельним результатом.

Поблизу села Копанка Донецької громади сталася ДТП. О 17:45 водій автомобіля «Дача Логан» збив чоловіка. Від отриманих травм постраждалий загинув на місці. Того ж дня о 21:50 поблизу села Троїцьке Олексіївської громади водій ВАЗ 2101 з'їхав у кювет, не впоравшись з керуванням. Унаслідок перекидання автомобіля чоловік загинув.

Крім того, на дорозі Куп’янськ – Шипувате, поблизу села Кутьківка Дворічанської громади, автівки потрапили у снігову пастку. У автомобілі Daewoo Lanos та вантажівці ЗІЛ 130 перебували три людини. О 17:35 працівники ДСНС прибули на допомогу та відбуксирували авто до очищеної ділянки дороги.

Також 19 грудня близько 18:30 на Ізюмщині автомобіль Mersedes Vito злетів у кювет на дорозі Київ – Харків – Довжанський. Рятувальники за допомогою лебідки витягли автомобіль, в якому перебувало дві людини.

Нагадаємо, що 16 грудня на дорозі Харків – Київ – Довжанскьий автомобіль Nissan вилетів у кювет та врізався в дерево, яке впало на нього. В наслідок цього водія та двох пасажирок було заблоковано в салоні автівки. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

Автор: Микита Гузенко