На Куп'янщині потонув підліток, рятуючи собаку — Оновлено

Громадське телебачення Громадське телебачення
Станом на 25 березня загибель 15-річного хлопця на водоймі в селі Кучерівка Харківської області розслідують правоохоронні органи.

Як повідомив "Слобідському краю" речник ГУ ДСНС у Харківській області Ігор Лупандін, за попердньою інформацією, 24 березня хлопчик гуляв з дідусем та собакою. Коли вони проходили біля водойми, собака вискочив на кригу. 

— Хлопчик намагався врятувати собаку та провалився під кригу. Собаку витягли, а от хлопчик потонув, — повідомив Ігор Лупандін.

За даними добового зведення Харківської ОДА щодо подій у регіоні, тіло підлітка підняли працівники обласної комунальної аварійно-рятувальної служби о 17:30.

Оновлено. За даними відділу комунікації поліції Харківської області, під час прогулянки тварина провалилася під лід. Спочатку її намагався врятувати 62-річний дідусь підлітка. Але чоловік провалився під лід. Тоді неповнолітній онук став допомагати дідусю та також пішов під кригу. 

Згодом чоловік зміг вибратися на берег річки, хлопець загинув. 

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою «побутовий нещасний випадок».

 

Автор: Марина Проценко