На Різдво в пожежі загинули мати і немовля. Фото

Фото: kharkiv.dsns.gov.ua Фото: kharkiv.dsns.gov.ua
Трагедія сталася ввечері 7 січня в Куп’янську.

Вогнеборці отримали повідомлення про пожежу в одній з квартир одноповерхового будинку на чотирьох власників близько 20:39. На момент прибуття пожежних вогнем були охоплені дві кімнати, а також дерев’яні конструкції перекриття та покрівлі на загальній площі близько 100 кв.м. Під час гасіння пожежі співробітники ДСНС у помешканні знайшли тіла загиблих — 4-місячного немовля та його 17-річної матері.

За повідомленням правоохоронців, що на момент пожежі в будинку знаходився 24-річний чоловік (власник оселі), його співмешканка та їх маленький син. Родина відпочивала. Чоловік прокинувся від запаху диму та відразу вибіг на вулицю за допомогою. Жінка з дитиною залишилися у будинку.

За попередньою інформацією, пожежа виникла через порушення правил безпеки при експлуатації печі на твердому паливі (дровах). Тіла загиблих без видимих ознак насильницької смерті направлені до моргу.

Слідчим інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. 

Читайте також: Негода на Харківщині: дорожні служби борються з переметами

Андрій Соха

Теги: