На Салтівці згорів торговельний центр. Фото, відео

Фото:СК Фото:СК
Пожежа сталася вночі, 28 січня о 03:42, у триповерховому торговельному комплексі «Міраж» за адресою: вул. Академіка Павлова, 160.

За даними ДСНС України у Харківській області, ця пожежа отримала підвищений другий номер складності. Із вогнем боролися чотири відділення на автоцистернах та одне відділення на автодрабині Служби порятунку.

«На момент прибуття рятувальників було встановлено, що вогнем охоплені орендовані магазини на першому, другому та третьому поверхах торговельного комплексу. Площа пожежі склала приблизно 360 кв. м. Керівник гасіння пожежі оголосив про 3-й номер складності пожежі, після чого додатково були залучені сили та засоби пожежно-рятувальних підрозділів», - ідеться у повідомленні рятувальників.

Пожежу було локалізовано о 05:04, повністю ліквідовано о 08:05. Розповсюдженню полум’я на ще більшу площу вдалося запобігти. Загалом у пожежогасінні брали участь вісім одиниць основної пожежної техніки, три спеціальні автомобілі та 45 чоловік особового складу ДСНС. Жертв та постраждалих немає. Причина виникнення пожежі та збитки наразі встановлюються.


Фото:http://kh.dsns.gov.ua



Читайте також: Рятувальники вивільнили з «льодового полону» автобус, в якому перебували діти