Під Харковом у вогні загинув чоловік

фото varianty.lviv.ua фото varianty.lviv.ua
Як сьогодні, 14 січня, повідомили у Головному управлінні ДСНС у Харківській області, пожежа сталася напередодні у селі Хроли Харківського району.

Повідомлення про пожежу Служба «101» отримала 13 січня о 16.16. Коли пожежні прибули на місце, у погребі горіли домашні речі на площі 2 квадратних метрів, там же на матрасі рятувальники знайшли тіло 45-річного чоловіка, власника будинку. Локалізувати пожежу вдалося о 16.55, ще через півгодини вогонь загасили повністю.

За попередніми даними, загоряння сталося внаслідок необережного поводження з вогнем, тому що ні світла, ні пічного опаленння там не було. Але остаточна причина ще з'ясовується. 


фото kh.dsns.gov.ua

Як прокоментували «СК»  в управлінні ДСНС, це вже друга пожежа за цією адресою. Перша сталася вночі 7 січня, тоді там згорів повністю житловий будинок. Під час пожежі постраждав його мешканець, чоловік 1975 року народження, він отруївся чадним газом, але в легкій формі, та від госпіталізації відмовився. Причиною пожежі стало тоді порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. В будинку також мешкала мати чоловіка, вона не постраждала, та після пожежі переїхала до родичів. Її син залишився жити у погребі. На жаль, друга пожежа стала для чоловіка фатальною.

Читайте також Жителя Куп'янщини засудили на 12 років за крадіжки та вбивство