На Ізюмщині перекинувся мікроавтобус. Двоє людей загинули – Оновлено

Сьгодні, 9 березня, біля села Кам’янка Ізюмського району на Харківщині мікроавтобус з’їхав у кювет і перекинувся.

Аварія сталася о 5:40 на 633-му кілометрі траси Київ – Харків – Довжанський, біля с. Кам’янка на Ізюмщині. Як повідомили в ГУ ДСНС у Харківській області, мікроавтобус "Рено ТРАФІК" з'їхав у кювет і перекинувся. У ньому було 9 осіб: водій та 8 пасажирів.

 

Один із пасажирів мікроавтобуса загинув, інші отримали травми різного ступеня важкості. Усіх постраждалих госпіталізували до Ізюмської районної лікарні.

Читайте також: ДТП у Куп’янському районі: тіла загиблих діставали рятувальники – ФОТО

Тіло загиблого витягали з мікроавтобуса силами ДСНС.

ОНОВЛЕНО об 11:40

За даними ГУ НП у Харківській області, у результаті аварії загинули двоє людей – 17 та 23 років, ще 7 громадян з травмами доставлені до лікарні. 

 Поліція попередньо встановила, що  водій мікроавтобуса Renault Trafic не впорався з керуванням під час обгону та допустив перекидання транспортного засобу в кювет.  Унаслідок події 17-річний пасажир загинув на місці. Ще 7 пасажирів віком від 19 до 22 років та водій 1979 року народження були доставлені до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. Невдовзі одна з потерпілих, 23-річна жінка, померла в реанімаційному відділенні лікарні міста Ізюма. 

Інформацію про аварію слідчі  внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини ДТП. 

Автор: Тамара Кіч