Перехожий врятував дворічного хлопчика, який випав з шостого поверху

Фото: 24.kz Фото: 24.kz
Наразі життю дитини ніщо не загрожує.

Сьогодні, 23 травня, вранці з вікна одного з будинків по вулиці Бучми випала дитина. Як повідомляє прес-служба Нацполіціі Харківської області, попередньо встановлено, що 2-річний хлопчик, прокинувшись уранці, коли його батьки та 6-річний брат спали, вирішив погратись на балконі.

Одна з іграшок перелетіла через перила. Дитина залізла на підвіконня, потягнулася за  нею та, не втримавши рівновагу, випала з балконного вікна шостого поверху. Все могло закінчитися трагічно, якби не 50-річний перехожий, який спробував підхопити хлопчика, завдяки чому дитина залишилася жива.

Постраждалого доставили до лікарні швидкої невідкладної допомоги, де він був прооперований. Зараз життю дитини ніщо не загрожує. Стан його здоров’я медики оцінюють як стабільний. Як повідомляє прес-служба Харківської міської ради, у хлопчика перелом стегна.

Інформація про подію зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Московського відділу поліції. Вирішується питання щодо притягнення батьків до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: Телефонні шахраї ошукали жителів Балаклійського району