Потрійна ДТП у Валківському районі: є постраждалі — ФОТО

Фото: hk.npu.gov.ua Фото: hk.npu.gov.ua
Один з постраждалих — іноземець.

Вчора, 10 лютого, о 13:50 трапилася аварія на трасі Київ – Харків – Довжанський. З Харкова в напрямку Києва рухався 33-річний житель Закарпатської області на автомобілі Renault Master. Поблизу села Сніжків Валківського району він не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з Сitroen під керуванням громадянина Литви, який рухався у зустрічному напрямку. Від удару цей автомобіль відкинуло на Mitsubishi, за кермом якого був 62-річний житель Полтавської області.

Внаслідок ДТП постраждало двоє чоловіків: 44-річного пасажира Renault Master госпіталізували до місцевої лікарні, а 41-річного громадянина Литви, пасажира Сitroen — до харківської.

Читайте також: На пожежі у Зміївському районі загинула пенсіонерка — ФОТО

Транспортні засоби з механічними ушкодженнями помістили на майданчик тимчасового тримання автомобілів Валківського відділу поліції.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини ДТП установлюються.