Пожежа в Лозовій: рятувальники винесли з вогню п'ятьох людей. Фото

Фото: Pixabay Фото: Pixabay
Подія сталася 12 грудня, близько 00:30, у триповерховому житловому будинку коридорного типу на бульварі Шевченка, 59 у Лозовій.

На час прибуття рятувальних підрозділів горіло підсобне приміщення на третьому поверсі.

В результаті пожежі утворилося сильне задимлення, яке загрожувало життю мешканцям цього поверху, — рятувальники організували порятунок людей. Були встановлені пожежні трьохколінна та автодрабина, за допомогою яких врятували 13-річного юнака та дорослого чоловіка. Про це повідомили у ДСНС України в Харківській області. 

Ще в одній із задимлених квартир рятувальники відшукали жінку-інваліда, котра не мала кінцівок. Їй одягли маску резервного апарата захисту органів дихання і винесли крізь задимлену зону на свіже повітря. Як з’ясувалося згодом, небайдужі мешканці будинку також врятували двох людей ще до прибуття рятувальників. 

Фото: ДСНС

У найближчій до осередку пожежі кімнаті було виявлено 2-х людей (жінку та чоловіка 1986 року народження), які, на жаль, не подавали ознак життя.

О 01:15 рятувальники локалізували вогонь, о 02:05 — повністю ліквідували його.

До місця виклику виїжджали 2 пожежно-рятувальні оперативні відділення та автодрабина 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини, а також добровольці добровільних пожежних команд 2-х підприємств Лозової на автоцистернах.

Причину пожежі встановлюють.

Читайте також: Хворим на цукровий діабет у Харкові не вистачає інсуліну

Микола Мельник