Прикордонники знищили ворожу техніку в пункті пропуску «шебекіно» (відео)

Скрін з відео Скрін з відео

У пункті пропуску «шебекіно» на кордоні з Харківською областю бійці бригади Гвардії наступу «Сталевий кордон» знищили декілька одиниць ворожої техніки.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на 15-й мобільний прикордонний загін «Сталевий кордон». 

«Ворог використовує інфраструктуру пункту пропуску «шебекіно» для агресії проти України - прикордонники не залишають такі дії без відповіді. Аеророзвідка бригади «Сталевий кордон» виявила прибуття ворожого транспорту у пункт пропуску. Попри активну роботу ворожого РЕБа, прикордонники влучним ударом FPV-коптера знищили «припаркований» автомобіль», - йдеться у повідомленні.

Раніше бійці Держприкордонслужби дронами-камікадзе влучали у встановлені у «шебекіно» засоби зв’язку, РЕБ, ворожу техніку та вогневі точки, які ворог використовує для ударів по Харківській області та які є законними цілями для Сил оборони України.

Нагадаємо, нещодавно на Куп’янському напрямку розрахунок FPV «Команчі» 40 Окремої артилерійської бригади імені Великого князя Вітовта знищив ворожу гармату «Гіацинт-Б».

Наприкінці квітня у Харківській області бійці бригади Гвардії наступу «Сталевий кордон» ударним дроном знищили командно-спостережний пункт росіян.