П'яний водій викрав маршрутний автобус разом із пасажирами. Відео

Подія сталася 4 червня близько 18.00 на проспекті Косіора, 114 Б

За інформацією поліції, до патрульних звернувся чоловік, який розповів, що невідомий заволодів управлінням маршрутного автобусу та вів себе агресивно по відношенню до пасажирів. 

«Чоловік зайшов до салону маршрутки і сказав водієві, аби той віз його. Він був п'яний, водій зробив йому зауваження, у відповідь чоловік викинув водія з маршрутки, сів за кермо і поїхав. Разом з пасажирами, які залишилися в салоні, він проїхав хвилин сім . Приїхали поліцейські, його затримали», — розповів KHARKIV Today мешканець Харкова Костянтин.

Фото: Kharkiv Today

Прибувши до місця події, правоохоронці виявили чоловіка, який дійсно перебував за кермом автобусу. За словами поліцейських, поведінка чоловіка була агресивною, тому було прийнято рішення про його затримання, після чого порушника передали до Індустріального відділу поліції.

Оновлено 15.38.: Встановлено, що 48-річний харків’янин вибіг на проїжджу частину Олександрівського проспекту перед маршруткою. Після цього чоловік забіг всередину транспортного засобу та почав погрожувати водію. Чоловіка затримали патрульні поліцейські, які негайно прибули на місце події. Зловмисник не зміг пояснити мотив свого вчинку. Про це повідомили у ГУНПУ в Харківській області. 

Транспортний засіб повернутий водію.

Слідчими Індустріального відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 289 (замах на незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Микола Мельник