Російські диверсанти обстріляли приватний мікроавтобус поблизу Ізюма

Фото з Фейсбук-сторінки Максима Стрельника Фото з Фейсбук-сторінки Максима Стрельника
В Ізюмській громаді на Харківщині російські диверсанти проникають на територію, яка контрольована українськими військовими. Окупанти вже завдавали втрат місцевим жителям – обстріляли мікроавтобус.

Про це інформує начальник управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Ізюмської міської ради Максим Стрельник на фейсбук-сторінці.

— Російські окупанти не полишають спроби повністю захопити Ізюм. Наша Армія героїчно захищає місто, руйнує їхні понтони та завдає ударів по техніці та живій силі ворога. Але, на жаль, місцеві зрадники Ізюма, зрадники України, прокляті колаборанти показують оркам місця Сіверського Дінця в лісовій зоні, де можна перетинати річку уплав без спецзасобів, — пише Стрельник.

З провини таких осіб на околиці міста проникають диверсійні групи, за якими «полюють» українські військові. Також Максим Стрельник повідомляє, що диверсанти знищили приватний мікроавтобус. Доля пасажирів не відома.

Через операцію з ліквідації російських диверсантів закрито в'їзд до міста. Тому до міста не може потрапити гуманітарна допомога та не може відбутися евакуація місцевих жителів.

Автор: Олександр Манченко

Теги: